Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul a adoptat în şedinţa de miercuri Ordonanţa de Ugenţă privind constituirea Comisiei Naţionale de fundamentare a planului naţional de adoptare a monedei euro. Comisia va fi condusă de doi co-preşedinţi - premierul şi preşedintele Academiei Române - şi de doi vicepreşedinţi - guvernatorul BNR şi un vicepremier cu atribuţii în acest domeniu.

„În şedinţa de Guvern de astăzi a fost adoptată o OUG prin care s-a decis constituirea Comisiei Naţionale de fundamentare a planului naţional de adoptare a monedei euro. Această comsie va pregăti calendarul intrări României în mecanismul de supraveghere şi adoptare a monedei euro, precum şi toate acţiunile necesare pentru pregătirea economiei şi societăţii româneşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

Acesta a anunţat că din comisie vor face parte mai mulţi reprezentanţi, printre care membri ai Administraţiei Prezidenţiale şi ai BNR.

Integral pe Digi24Comentarii

sx Vreti sa ne nenorociti de tot !

22 martie 2018 17:06

Uta Pe asta de unde o pozezi tot tata arata si vezi langa ce oameni sta ,mare rusine si si mai rusinos e cand omul nu intelege ca palaria e prea mare si nu e pentru el !!

21 martie 2018 18:52

E perfect aşa - EURO-haimanalele ttip îşi găsesc de lucru în iluzia că pun laba pe rezerva de stat în 2024 şi până atunci se dărâmă şi EURO-şandramaua, nu?! CU respect, Paulus

21 martie 2018 17:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.