Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania ArcelorMittal ar putea vinde combinatul siderurgic din Galaţi, pentru a compensa preluarea Ilva, cea mai mare oţelărie din Europa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii sindicatelor de pe platforma siderurgică gălăţeană au solicitat o întâlnire cu directorii combinatului. „Suntem îngrijoraţi şi urmărim cu atenţie ce se întâmplă. Schimbarea patronului nu o putem decide noi, dar sunt elemente necunoscute, pe care nu le putem controla. La întâlnirea cu reprezentanţii conducerii nu ni s-a spus nimic, nu putem comenta zvonuri. Dar am solicitat o întâlnire cu directorii, în condiţiile în care zvonurile se vor confirma, se vorbeşte că pentru a cumpăra oţelăria din Italia, ArcelorMittal vrea să vândă combinatele de la Galaţi şi Skopjie, vom vedea, urmărim cu atenţie”, a declarat pentru MEDIAFAX, preşedintele Sindicatului Solidaritatea Metalurgiştilor din România, Gheorghe Tiber.


Comentarii

ariciul Mii de angajati in pericol?mai blegilor?pericol e a munci in arcelor,pe salarii de rahat in conditii speciale.Asta e pericol.Nu faptul ca se vinde combinatul,fiindca in maxim doi trtei ani va fi inchis.Daca se vinde ,mai dragi siderurgisti?luati-va catrafusele si taiatio unde vedeti cu ochii,sanse multe si oportunitati no sa aveti in tara,si la meseriile voastre nici peafara.dar daca facem ce ne pricepem noi mai bine ,no sa murim de foame ,nici de stres,si o sa vedeti ce bine e.

22 martie 2018 11:20

Oltean Pentru CTC - si de tot ce mai este functional in economia romaneasca. Dupa noi, potopul.

21 martie 2018 18:36

someri in galati - moldova Bravo!Urmariti cu atentie! Mai este unu' la Cotroceni care face acelasi lucru.

21 martie 2018 17:08

CTC Bravo! Se putea altfel? Păi, ce, ăsta nu e tot o reminiscență de sorginte comunistă. Vânzare, să scăpăm de tot ce ține de economia socialistă!

21 martie 2018 17:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.