Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cod portocaliu de ninsori aproape de sfârșitul lunii martie. Intervalul de valabilitate este 22 martie, ora 23:00-23 martie, ora 15:00.

În sudul Banatului și al Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei ninsorile vor fi abundente, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h și temporar 65...70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și determinând diminuarea vizibilității.

”Ne așteptăm la un nou val de ninsori care va cuprinde cea mai mare parte a țării, însă acestea vor fi în intensificare, mâine seara și mâine noapte, în jumătatea de sud a teritoriului. Ninsoarea va fi viscolită. Fenomenele se desfășoară în intervalul 22 martie-23 martie”, a spus meteorologul Alina Șerban, pentru Antena 3.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul IARNA 5/13 IISUS 5, MARIA 5, TIȘBITUL 13; IAR.NA. IAR-Rai, NA-Ani. Anii Raiului (2004-2070). Raiul e Creația unică care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt după Casa-Icoană în care stau și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva).

21 martie 2018 22:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.