Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu a precizat, miercuri, pe Facebook, că a făcut o greşeală susţinând că scrisoarea CE prin care se cereau rezultate concrete în lupta anticorupţie a fost datată 12.07.2012, afirmând că data corectă este 10.10.2012 şi ea a fost adresată Guvernului României.

“Corecţie! În data de 20.03.2018, am avut o intervenţie telefonică la un post de televiziune susţinând greşit că scrisoarea Comisiei Europene prin care se cereau rezultate concrete în lupta anticorupţie a fost datată 12.07.2012, subliniind că la acel moment eram suspendat”, a precizat fostul preşedinte Traian Băsescu, pe Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

Comunicat al PMP! Domnul Traian Băsescu a venit în această dimineață la sediul partidului nostru PMP cu ambele mâini bandajate. Ion Tolomac l-a întrebat imediat: Ce ai pățit nea Traiane? Nimic, a răspuns Băsescu, aseară când am ieșit de la Cireșica, m-a călcat unul pe mâini!

21 martie 2018 22:46

vasile "eram suspendat" erai beat muci sau ce faceai?

21 martie 2018 11:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.