Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat miercuri dimineaţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde urmează a fi audiat în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Dragnea a fost aşteptat de câţiva protestatari, care scandau, pe trotuarul de vizavi de Instanţa supremă, lozinci împotriva lui şi a partidelor din coaliţia de guvernare.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Gabriel Oprea E bine că a fost întâmpinat, dar nu i-a dat nimeni măcar o muie sau două?

22 martie 2018 7:39

Sicterescu A fost si magaru` ala de Malin bot ? Nu se gaseste nimeni sa-l acuze de tulburare a linistii publice ? Sictir !!!

21 martie 2018 17:42

Gicu @@Francine@@....dar tu stii de ce ai comentat?

21 martie 2018 15:30

alupigus Sa-i suga pula toti !

21 martie 2018 14:32

FRANCINE Derbedeii plasati de Geaca Rosie - sa zbiere lozinci expirate, sunt mobilizati cu prafuri de tras pe nas, si cu iarba de fumat. Nenorocitii astia, habar nu au, pt care motiv au fost trimisi pe trotoar.

21 martie 2018 12:03

Gicu La cat de nesimtit este,....nici nu.i pasa.

21 martie 2018 11:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.