Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata. Desi nu parea, realizatorul era un om credincios. Cu toate acestea, familia lui a luat hotararea de a-l incinera, sambata. Fosta sotie a facut declaratii emotionante despre omul din viata lui.

”A trăit intens, a trăit extraordinar de liber și de frumos. A iubit foarte mult, a certat foarte mult, a încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr sau poate nu la momentul potrivit. Dar iubea mult oamenii și copiii. A iubit radio, TV, filmele, artele, cărțile, toate lucrurile frumoase pe care oamenii le clădesc” a spus fosta soție a lui Andrei Gheorghe, Petruța Gheorghe la ProTV.

Cei care vor să îşi ia rămas bun de la Andrei Gheorghe o pot face începând de joi, la Mobius Gallery, pe strada Mendeleev, numărul 2, în centrul Bucureştiului.


Comentarii

Helmuth Brand Da, a spus numai adevărul căcându-se pe gură tot timpul, de puțea numai a căcat în jurul lui. Mai avea și moaca aia de tomberon deformat, ca să-i completeze arătarea. Acum e oale și ulcele, a crăpat iubărețul de adevăr!

20 martie 2018 23:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.