Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Clujeanul Fancsali Ernő, lider al Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) și fost candidat al acestei formațiuni politice maghiare la conducerea Primăriei Cluj-Napoca, a reacționat șocant la decizia Curții Constituționale în cazul înființării Liceului Romano-Catolic maghiar din Târgu Mureș.

Fancsali Ernő, fost candidat al acestei formațiuni politice maghiare la conducerea Primăriei Cluj-Napoca, militant activ pentru autonomia Transilvaniei și un fan al președintelui Klaus Iohannis, a reacționat public, pe pagina sa de facebook, cu privire la decizia Curții Constituționale de a declara drept neconstituțională legea pentru înfiinţarea Liceului Teologic Romano-Catolic II ‘Rakoczi Ferenc’ din Târgu Mureș.

„Țara asta este de rahat”, susține Fancsali Ernő, potrivit jurnalistului Dan Tănasă.


Comentarii

CTC Zii BOZGOR și trage apa… Un nenorocit, un nimeni, un vierme ițit pe lume dintr-un mare căcat unguresc și alimentat cu spermatozoizi alterați…Fancsali Ernő, adică ZERO!

20 martie 2018 20:10

Oltean Minim 10 milioane de romani gandesc IDENTIC ! Nu cu tara e problema - ci cu tagma de politicieni (absolut indiferent din ce partid fac parte), care au acaparat puterea prin prostirea prostimii (slava Domnului, ca din acestia sunt cata frunza si iarba !).

20 martie 2018 19:47

roman...de roman A...gresit bozgoru` ! Da`....nu cu mult !!!

20 martie 2018 18:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.