Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andrei Gheorghe a murit. După mai bine de trei ore, medicii legiști de la Serviciul de Medicină legală Ilfov care au autopsiat cadavrul lui Andrei Gheorghe au emis o primă concluzie cu privire la moartea jurnalistului.

Acesta ar fi fost răpus de probleme cardiace mai vechi.

În inima omului de radio au fost găsite urme ale unor infarcte mai mici, atacuri care, cel mai probabil, i-au sensibilizat starea de sănătate.

„Încă nu a fost formulată o cauză exactă a morții lui Andrei Gheorghe. A fost vorba de niște probleme legate de inimă, de o suferință cardiacă mai veche. De altfel, în cord au fost descoperite niște urme ale unor infarcte peste care trecuse bine însă care, cel mai probabil, i-au șubrezit starea de sănătate. Raportul final va fi gata în momentul în care la dosar vor ajunge rezultatele analizelor de toxicologie și de anatomopatologie. Au fost recoltate probe din toate organele interne, inimă, ficat, rinichi, dar și din țesuturi și din oase”, au explicat surse medicale pentru libertatea.ro.


Comentarii

mani-pulantul A....murit de-al dracu` ce era ! Da`...despre morti- numai bine ! Asa ca....Dumnezeu sa-l ...ierte , c-a fost un om...bun !

21 martie 2018 11:49

@20 martie 2018 18:54 Sa stii tu ca n-ai dreptate. Vezi dexonline! Eu nu spun ca nu sunt multi ziaristi prosti, dar de data asta n-ai dreptate! infarct-infarcte!

21 martie 2018 9:03

Iar știre Antena 3? Anonimul agramat și analfabet de la antenele Varanului excelează în prostie ca de obicei. Infarcte? Păi pluralul corect la infarct e infarcturi. Cică răposatul a avut infarcte mai mici, adică mai multe dar mici. O tâmpenie mai mare nici că se putea. Orice om poate supraviețui numai dacă are două atacuri de cord, al treilea e fatal. Inima sau mai precis mușchiul cardiac e irigat prin 3 vase de sânge, artere, iar când unul din acele vase de sânge se obstrucționează prin astupare de depuneri de grăsime, are loc un atac de cord sau preinfarct. Nu există atacuri de cord mai mici, iar preinfarcturile nu pot fi decât două. Băi anonimule, scrii numai tâmpenii. Cine te-a făcut pe tine ziarist la stăpânul tău Varanul?

20 martie 2018 18:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.