Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Am citit documentul din 10 octombrie 2012 al Comisiei Europene, adresat ministrului Justiţiei, Mona Pivniceru – şi despre care Propaganda Mafiei zice că era o „listă neagră” a demnitarilor care trebuiau condamnaţi. După gestul de sfidare al Curţii Constituţionale, care a rupt ambasadele cu UE în privinţa MCV, acesta este al doilea episod care arată că autorităţile de la Bucureşti ne pregătesc în secret o coliziune brutală cu Uniunea Europeană.

Documentul este, de fapt, scrisoarea prin care Catherine Day, secretar general al Comisiei Europene, îi comunica Monei Pivniceru parametrii discuţiilor care urmau să aibă în decembrie 2012 privind progresele înregistrate în cadrul Mecanismului de Copperare şi Verificare. Câteva observaţii: 1. Din lista respectivă, Şerban Brădişteanu a fost achitat. Cum rămâne atunci cu dictarea condamnărilor de la Bruxelles? Poate ceilalţi chiar or fi furat ei ceva. 2. În cazul acestei „liste”, Comisia Europeană solicita stadiul dosarelor şi paşii procedurali care urmează în cadrul obiectivului nr. 3 al MCV, care privea corupţia la nivel înalt. Dar în acelaşi document, Comisia se interesa în acelaşi mod, indicând nume şi prenume, şi de chestii mai mărunte, cum ar fi incompatibilităţi, conflicte de interese, ridicări de imunităţi. Toate erau, de fapt, cazurile relevante în acel moment. Cum altfel se puteau evalua progresele (sau regresele) obiectivelor MCV fără să te interesezi de cazurile relevante? 3. Fiecare are libertate totală să-şi închipuie cum a ajuns documentul în presă, dar părerea mea este că acesta a fost sifonat de actualul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader. Problema e că înainte de a fi distribuit public, documentul trebuia mai întâi „interpretat” în mod corespunzător, altminteri n-ar fi stârnit emoţia necesară. Iar „lista neagră a demnitarilor condamnaţi direct de la Bruxelles” sună destul de convingător pentru un anumit public.

Integral pe AdevărulComentarii

pensionistu` ne-ferice Idiotu` la care i-au "crescut preturile cu 20 %" ii urez sa-si plateasca facturile exact cu cat a zis el !

21 martie 2018 11:59

Guvernarea PSD: ce spun eu - preturile au crescut cu 7.920% in doar 0,5 luni Pe europaţi îi recunosti dupa mirosul inconfundabil al băşinilor emise - ATENŢIE mare la compoziţie - CH4 (se scrie cu majuscule, n.m.) e EURO-gaz cu puternic efect de seră!

21 martie 2018 8:34

Guvernarea PSD: preturile au crescut cu 20% in doar 12 luni Pe retardati ii recunosti dupa majuscule.

20 martie 2018 22:56

tipicul postac PSD-ist, imbecil din nastere şi aici mă refer în special la autostrada BECHTEL - şi mai precis la valul de ARESTĂRI SOLICITAT IMPERIOS de UE în acest caz prin "mecanismul" -poollii şi împiedicat cu josnicie de ingerinţele lui Toader în Justiţie.

20 martie 2018 22:14

tipicul postac PSD-ist, imbecil din nastere Chit ca tara se duce de rapa si nu se face nici o autostrada, preturile au crescut cu 20%, etc- tare ma bucur ca Dragnea fute-n cur institutiile statului, pe Soros, UE, NATO, SRI, SPP, SIE, multinationalele, etc.

20 martie 2018 19:00

mUE - UE Liviu ...are dreptate ! Unde -s multinationalele ?

20 martie 2018 17:41

Ba Iliuta Tibasinuta, se scrie "coaili", ca asa e currect pre limba lu' Liviu Avraham, ca asta crez ca iaste si el pidosnic. Altfel nu se esplica sa scrie asa gogomanii. Numai uameni tulburati la greu in turul pantalonilor vaz totul drept in culori cuuurcubeu. Vai muma lui de prostovan!

20 martie 2018 14:05

Sf. EURO-maimuţoi Iliuţă Tibăşinuţă RoExit, lăcustele, EURO-ciuma bubonică, pojarul, broaştele, vulcanii şi cutremurele, ploaia cu ouă de marmotă stricate, o EURO-femeie (transvestită, LGBT-ORL cu poolla de silicon şi coaile ciordite dela un cadavru profanat) va naşte un HOMO-copil cu cap de EURO-viţel (ne-"educat" psiho-sexual), etc. ...

20 martie 2018 13:40

Liviu Avram Şi încă ceva - LISTA E FALSĂ, întrucât pe ea NU SE AFLĂ NICIUN NUME al vreunei corporaţii străine (Microbill, EADES, Siemens, Fugitsu, Bosch, BECHTEL, VW, BMW, Mercedes, etc.) de care dna. Catherine Day, secretar vaginal general al CE & "mecanismele" ei se interesau ÎN MOD SPECIAL la vremea respectivă... Încolo, rămâne cum am stabilit - mă tem că PSD-ul pune la cale SCOATEREA ROMÂNIEI DIN GALAXIA Calea Lactee şi şi din EURO-bulan-"gen"-dărie!

20 martie 2018 13:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.