Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În New York există un Muzeu al Schimbărilor Climatice care își propune ca prin științe, artă și design să aducă în atenția publică efectele pe care le au schimbările climatice și să faciliteze găsirea unor soluții.

Miranda Massie, 51 de ani, a fost una dintre persoanele afectate de Uraganul Sandy, care a lovit New York-ul în 2012. Locuind în Manhattan, femeia nu a suferit decât de urmările unei pene de curent, însă atunci a avut o revelație. Crescută de un tată care a înțeles de timpuriu importanța reciclării, ea și-a dat seama că e nevoie ca oamenii să înțeleagă efectele încălzirii globale. A renunțat la jobul său de avocat și a înființat primul muzeu din America destinat încălzirii globale. Printre membri echipei și colaboratori se numără ecologiști, academicieni, arhitecți, experți în relații publice și miniștri.

Integral pe Green ReportComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Vai de capul lor cu muzeul pe care l-au făcut! Habar n-au pe ce planetă stau! Nici nu știu cu ce se "mănîncă" vremea și cutremurele pe planeta Pămînt. Să vină la mine să-i învăț.

23 martie 2018 1:52

E o "ştire" SENZAŢIONALĂ - şi au pus în el şi afişe cu ECO-BĂŞINI DURABILE (deşi mai ... non-regenerabile, ce e drept, n.m.) cu "dispariţia" zăpezii de la latitudinile noastre, cu crăpături şi falii care înghit copiii, poze (trucate, n.m.) cu urşi polari stând într-un picior pe un cub de gheaţă, cu oraşe inundate, cu lăcuste, ciumă bubonică, broaşte şi cu INFRACTORUL Gore A. scuipând ECO+flăcări pe nas şi pe bot, etc.?! CU respect, Paulus

20 martie 2018 11:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.