Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, marţi, la CSM, că desecretizarea protocoalelor este o decizie importantă care presupune o analiză temeinică. Precizarea, după ce ministrul Justiţiei a cerut desecretizarea acordurilor încheiate de parchete cu SRI.

"Este o decizie importantă desecretizarea şi ea se va lua de îndată ce se va încheia operaţiunea de analiza temeinică în această problemă. Ca orice altă decizie, Ministerul Public face mai întâi o analiză de legalitate, apoi luăm măsura. Dicutăm de principiu, facem o analiză pentru a vedea dacă există condiţiile legii pentru aceasta", a declarat Augustin Lazăr.

SRI şi-a exprimat disponibilitatea de a desecretiza protocolul încheiat în 2009 cu Parchetul General.

Integral pe MediafaxComentarii

v Si cind te gindesti in ce vremuri traim. SRI, procuratura, Chiovesoaica si Ghiolbanis, au facut diverse intelegeri si protocoale, care declarat erau contra infractorilor, iar practic era o forma de opresiune a oamenilor. Inainte era doar securitatea si uneori partidul.

21 martie 2018 17:02

Prostu asta de Augustin Lazar după ce că e prost de ”rage”, mai și țipă-n gura mare. Păi băi retardatele, ce analiză să faci? Tu care pui un regulament deasupra unei legi? Tu ești capabil să emiți judecăți? Tu ai ajuns acolo, deoarece ești mai prost decât prevede LEGEA ! Sub autoritatea cui î-ți desfășori tu activitatea? ... Să nu spui ADEVARUL ... noi știm că Klem este șeful tău, dar măcar acest secret, poți să-l păstrezi?

21 martie 2018 10:16

alupigus, fiu de parlamentar PSD de Teleorman Augustin Lazar, un heterosexual notoriu! Cu respect, Paulus

20 martie 2018 14:05

Cu temeinicia inainte! Asa erea si pe vremea C.A.P-lui!

20 martie 2018 13:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.