Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O imagine cu tabloul "La Liberté guidant le peuple" (1830), de Eugène Delacroix, reprezentând o femeie cu sânii goi fluturând un steag francez, a fost cenzurată pe Facebook, reţeaua de socializare invocând ulterior o eroare, potrivit AFP.

"Opera «La Liberté Guidant le Peuple» îşi are perfect locul pe Facebook şi este conformă cu regulile noastre de publicitate", a transmis Facebook într-un comunicat, duminică.

"Pentru a proteja integritatea serviciului nostru, verificăm milioane de imagini publicitare săptămânal şi, câteodată, facem greşeli. Ne cerem scuze utilizatorului vizat pentru această eroare", se arată în acelaşi comunicat.

Regizorul Jocelyn Fiorina a folosit imaginea acestui tablou celebru pentru a-şi promova online spectacolul de teatru "Coups de feu rue Saint-Roch", pus în scenă la Paris.

"După un sfert de oră de la debutul campaniei, Facebook a blocat difuzarea, comunicându-ne că nu putem publica imagini conţinând nuditate", a declarat regizorul pentru AFP.

Integral pe DescoperaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.