Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Războiul pentru şefia FRF va depăşi miercuri o nouă linie roşie: Răzvan Burleanu, preşedintele în exerciţiu, a inclus pe ordinea de zi a Comitetului Executiv un punct la care urmează să îl reclame pe contracandidatul său, Ionuţ Lupescu, pentru contractele semnate acum un deceniu.

Acesta este apogeul campaniei declanşate de actualul şef al federaţiei, care după ce a aflat că Lupescu vrea să candideze contra sa la alegerile din 18 aprilie, a folosit resursele şi angajaţii instituţiei pentru a scotoci în arhive după dovezi compromiţătoare la adresa fostului internaţional.

Lupescu, director executiv al FRF în perioada 2005-2011, face acum obiectul unui serial cu aceste documente scoase din contabilitatea FRF, iar Burleanu îl acuză, în textele apărute pe site-ul său personal, de numeroase ilegalităţi.

Integral pe ProSportComentarii

Politrucul asta mai bine si-ar vedea de ale lui. N-are nicio treaba cu fotbalul.

20 martie 2018 13:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.