Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele american Donald Trump a propus luni impunerea pedepsei cu moartea pentru traficanţii de droguri, scrie CNN.

Trump a vorbit despre pedeapsa capitală în cadrul unui discurs susţinut în oraşul Manchester, din statul New Hampshire.

„Dacă nu vom avea o abordare dură împotriva traficanţilor de droguri, pierdem timpul. Şi această duritate include pedeapsa cu moartea. Uitaţi-vă la unele dintre ţările care nu sunt permisive ... nu au probleme cu drogurile. Este vorba despre rezolvarea unei probleme foarte, foarte dificile şi dacă nu vom fi duri în raport cu traficanţii nu se va întâmpla nimic, oameni buni. Poate că ţara noastră nu este pregătită pentru acest lucru (n.a. - pedeapsa cu moartea). Este posibil ... deşi personal nu pot să înţeleg asta. Trebuie să schimbăm legile şi lucrăm acum la asta”, a spus Trump.


Comentarii

alupigus As extinde pentru Romania aceasta pedeapsa asupra celor care se infrupta din banii publici !!! Atunci sa vad cine mai candideaza la primar , cons. judetean etc !!!

20 martie 2018 12:55

Aurica Revin, aceiași pedeapsă trebuie aplicată și traficanților de ființe umane.

20 martie 2018 10:18

Dorin pedeapsa cu moartea pentru traficanţii de droguri, trebuie aplicată la nivel mondial !

20 martie 2018 10:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.