Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele rus Vladimir Putin a asigurat statele din Occident, luni, că nu îşi doreşte reluarea unei curse a înarmării şi că va face orice pentru a rezolva diferenţele pe care le are cu celelalte ţări, informează site-ul agenţiei Reuters.

Vladimir Putin a câştigat un nou mandat prezidenţial care îi va prelungi dominaţia politică asupra Rusiei cu încă şase ani, până în 2024. Acest lucru îl face cel mai longeviv conducător după liderul fostei Uniuni Sovietice, Iosif Stalin, ceea ce a stârnit îngrijorare în rândul statelor occidentale.

Cu toate acestea, Putin, în vârstă de 65 de ani, a declarat în cadrul unei întâlniri cu ceilalţi candidaţi, că va folosi această victorie pentru a investi în domeniul educaţiei, infrastructurii şi al sănătăţii, reducând cheltuielile în domeniul apărării.

Integral pe MediafaxComentarii

buneluatomic sint persoane care fac lucruri fara intentie,neintentionat,deci poti continua inarmarea si neintentionat....?!!....apoi poti sa continui sa te inarmezi si fara o 'cursa a inarmarii'...o cursa presupune o concurenta intre cel putin doi parteneri...deci de ce trebuie sa fie o 'cursa' ??...se poate inarma numai Rusia....?!!

20 martie 2018 10:24

felix Asa este Putine! Cursa inarmarii Rusiei este de mult inceputa! Cine crede ca Rusia baga bani in armament ptr a sta linistita se inseala. Nemernicii astia vor veni peste Europa . La momentul oportun!

20 martie 2018 10:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.