Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele moldovean Igor Dodon a declarat luni că România ar putea deveni "duşmanul numărul unu al Republicii Moldova" dacă va continua să susţină mişcarea unionistă de la Chişinău.

"Cred că pericolul numărul unu acum pentru Republica Moldova este tot ce fac unioniştii. Şi nu întâmplător sute de oameni mi se adresează . Un mesaj către colegii noştri din România care susţin astfel de iniţiative (n.a. - mişcarea unionistă): Eu vreau ca ei să conştientizeze că prin susţinerea unor astfel de acţiuni există riscul major ca duşmanul numărul unu al Republicii Moldova, al moldovenilor să fie românii. Eu acum nu glumesc. Prin ceea ce fac ei... De ce se vâră peste noi? La noi peste 70% sunt împotrivă şi o să apară o ură asupra tot ce este românesc", a spus Dodon într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

Integral pe România LiberăComentarii

europeanu oltene tu vrei sa te numesti majoritate ? Nu,mai baiete. Tu esti oltean. Momentul unirii de dupa 89 a fost ratat din cauza ucigasului ilici iliescu. Acum nu mai vrea ucigasul putin.

20 martie 2018 14:01

Oltean Din pacate, are dreptate. Se doreste de cativa un "Anschluss". Majoritatea romanilor si a moldovenilor nu vor asa ceva.

20 martie 2018 9:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.