Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul şi realizatorul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani.

ACTUALIZARE 00.55. Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, conform unor surse judiciare.

A murit Andrei Gheorghe. El a fost găsit mort în propria locuinţă.

La ora 22:15, un apel la 112 anunţa că o persoană este decedată la locuinţa sa din Voluntari.

Integral pe Digi24Comentarii

Să-i fie țărâna ușoară! Deși idiotul defunct ar fi meritat să-i fie țărâna grea, dar treacă de la noi de data asta pentru că a crăpat, săracul idiot. A fost un individ excesiv de arogant, nesimțit, prost crescut, fără maniere, ce de multe ori a excelat în tâmpenie. Are și merite de om de media, dar ele sunt estompate de prea multele lui excese de idioțenie. Sărmanul idiot defunct! Acum va mirosi florile de la rădăcină de sub un strat de pământ proaspăt de doi metri. Mare păcat că defunctul a crăpat înaintea lui Ion Ilici Iliescu, animal bolșevic împuțit care încă mai face umbră pământului degeaba.

20 martie 2018 18:44

Iar "prafurile" trase pe nas ii produceau un mare avant de combatere a catedralelor si antisemitilor Oricum, era de un "bun simt" naucitor. Dumnezeu sa-l ierte!

20 martie 2018 9:25

IO Tipul a murit de la o supra-doza de prafuri. Obisnuia sa traga pe nas. Soarta consumatorilor de droguri.

20 martie 2018 8:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.