Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Codrin Ștefănescu susține că desecretizarea protocoalelor dintre SRI și instituțiile de forță va reseta întregul Sistem din România. El consideră că odată desecretizate protocoalele va fi un adevărat cutremur pe scena politică, dar și în zona justiției și mass-media.

”Depinde ce desecretizări au loc, pentru că protocole au fost mult mai multe, nu doar cele care se vehiculează în spațiul public. În orice caz aceste acte secretete, care s-au adăugat la lege și împotriva legii, așa cum spunea Dana Gârbovan, odată făcute publice vor crea o resetare a tot ce știam în România, nu doar jocul politic va fi resetat, ci întreaga societate în ansamblul său.

Integral pe România LiberăComentarii

@ vox populi Măi vocea Pulii, tu ai impresia că ești deștept sărutând bucile partidului împuțit și ălea căcate ale lui Codrin? Ia mai du-te tu-n pizdoiul mă-tii după ce m-am căcat în capul și-n gura ta de cretin pupuncurist bolșevic împuțit ce ești tu! Băi nae, mai mușc-o odată! Te salut cu salutul tău, adică alupigus, sau sugipula!

20 martie 2018 19:12

vox populi @Ia te uita? Ai aparut, prostu' satului? Iar iti versi pe aici dejectiile puturoase? Crezi ca ti-a simtit cineva lipsa? Ca ne-au lipsit aberatiile tale, emanate de un creier fetid care produce doar excremente?

20 martie 2018 9:53

Ia te uită? Fascistul ăsta de Flocin Ștefănescu s-a făcut prezicăcător de cutremure? Imbecilul ăsta după ce a luat muie la congresul lepădăturilor împuțite de la PSD, unde a candidat pentru o funcție pe care nu i-a dat-o nimeni, acum s-a trezit vitejia-n el? Îl fut în gură pe legionarul ăsta deghizat în bolșevic împuțit!

20 martie 2018 4:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.