Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Soarta guvernului minoritar de centru-dreapta al Norvegiei atârnă de rezultatul votului programat marţi al unei moţiuni de cenzură, depusă de opoziţie în urma unei postări controversate pe Facebook a ministrului justiţiei, relatează luni dpa.

Sylvi Listhaug, membru al Partidului Progresist populist de dreapta, a intrat sub focul criticilor după o postare din 9 martie, în care a scris că Partidul laburist de opoziţie este mai interesat de protejarea drepturilor "teroriştilor" decât de securitatea Norvegiei.

Integral pe CapitalComentarii

Sorin Alexandru: reamintesc cititorilor mei că adjectivul "controversat" (asociat în MEDIA-BĂŞINILE correcte politic cu diferite declaraţii sau postări, n.m.) înseamnă că lu' alde Soros şi co-potăilor lui adiacente din presa "liberă" (printre care şi noi, n.m.) nu le place de moaca lui şi că încercăm să-l linşăm mediatic. Cu respect, SA

19 martie 2018 23:10

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul NORVEGIA 8 DUMNEZEU 8; Norvegia 8/15 Dumnezeu 8/15; NOR.V.EG.IA. NOR-România, VIA, EG-Gene. Genele de la via din România. Via e în Casa Raiului în care stau și genele sînt învățăturile cerești despre cum se înfăptuiește prin Duhul Sfînt întreaga Creație după această Casă și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva).

19 martie 2018 20:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.