Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au ieșit la suprafață stenogramele din dosarul ”Prostituate de lux din cazinouri”, dosar în care acuzatul principal a fost celebrul interlop Sile Cămătaru. Vasile Balint, supranumit Sile, brevetase o nouă metodă de a racola tinere dispuse să se prostitueze pentru a aspira la o viață mai bună.

Interlopul “culegea” tinerele de pe Facebook și le promitea că vor face parte din “familia prezidențială”, ceea ce însemna că respective persoană va fi ferită de furia oricărui bărbat din România. Cancan.ro a prezentat detalii șocante din dosarul care i-a adus lui Vasile Balint o condamnare de trei ani și patru luni de închisoare.

Conform referatului întocmit de procurori, în perioada iunie-octombrie 2014, Vasile Balint, zis “Sile Cămătaru”, şi Panduru Adrian, zis “Limbă” au înlesnit şi determinat practicarea prostituţiei mai multor tinere dispuse să întreţină acte sexuale contra cost.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Brevetase? Adică ce pula calului se screme să vomite imbecilul autor al articolului în titlu? Că interlopul ăla avea brevet de invenție, dar avea și patent de invenție? Brevet de invenție pe care nu i l-a dat nimeni? Băi curule jurnalistic, tu ce limbă vorbești mă? Ce înțelesul pulii calului ai dat titlului căcatului tău de articol? Muie, idiotule!

20 martie 2018 4:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.