Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Costică Dobre, fost candidat PSD la funcţia de primar în Şuţeşti, județul Brăila, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare condiţionată pentru proxenetism, iar fratele său, Ioniţă, la patru ani şi șase luni cu executare. Sentința nu este definitivă. În 2016, când au analizat candidatura lui Dobre, pe atunci inculpat, pesediștii brăileni au considerat că trebuie să meargă pe prezumția de vinovăție.

Magistraţii brăileni l-au condamnat pe Ioniţă Dobre, 47 ani, la o pedeapsă de patru ani şi șase luni de închisoare pentru trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism şi iniţierea unui grup infracţional organizat, scrie Obiectivbr.ro.

Soţia acestuia, Dana Gabriela, a primit trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru trafic de minori şi trafic de persoane, iar Costică Dobre, fratele lui Ioniţă şi fost candidat PSD la funcţia de primar al comunei Suţeşti, doi ani de închisoare cu suspendare condiţionată pentru proxenetism şi aderare/sprijinire a unui grup infracţional organizat.

Ceilalţi doi inculpaţi, Ovidiu Feraru şi Gelu Iulian Mache, au primit câte trei ani de închisoare, cu suspendare sub supraveghere pentru trafic de minori, trafic de persoane (Feraru) şi aderare/sprijinire a unui grup infracţional organizat (Mache).

Sentința nu este definitivă.


Comentarii

Vali ...Le-ai rupt ,,stanga'' la tiganii traficanti din Sutesti - Braila.Nici la basca nu-i doare treaba merge ca pe roate in continuare fetitele pleaca la produs bine mersi cu ,,barosani '' pe supraveghere ...rad astia de se prapadesc auzi...INCHISOARE CU SUSPENDARE ....ce drac de bulau e asa nene - se intreaba tiganii din Sutesti...._ ....''sa moara mama' astia e pe felie nene''...are politica in vene.....exprimare de entelectual.

19 martie 2018 15:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.