Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Temperaturile ridicate şi vânturile puternice au alimentat apariţia unor incendii masive de vegetaţie în Australia, au declarat autorităţile, precizând că flăcările au distrus zeci de locuinţe şi a ucis numeroase animale.

Circa 70 de case au fost avariate sau distruse în Tathra, un sat balnear pitoresc de pe coasta sudică a statului New South Wales, devastat duminică de un incendiu.

Aproximativ 40.000 de hectare de teren au fost arse în sud-vestul statului vecin Victoria, unde în timpul weekend-ului au fost raportate zeci de incidente soldate cu moartea a numeroase bovine.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Australia 15 Dumnezeu 15; AU.ST.R.ALIA. AUR, ST-Tișbitul, ALIA-Alai. Alai la aurul lui Tișbitul. Aurul e Creația unică care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt după Casa Raiului în care stau și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva).

19 martie 2018 18:50

PRECIZARE: această MEDIA-BĂȘINĂ de ”știre” ne-a fost finanțată de fraza ”potrivit experţilor, aceste incendii sunt dovada prelungirii sezonului de incendii de pădure, (...), pe fondul schimbărilor climatice” și anume din ”fondurile” AGIPROP (agitație și propagandă, n.r.) oferite de ECO-MAFIA cu ”regenerabilele” (care l-a împușcat pe bou' ăla din Slovacia, n.r.). Cu respect ”Noul” AgerPoollaPress

19 martie 2018 10:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.