Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Muncii spune că protestul profesorilor din 5 martie, când a avut loc simularea examenului de evaluare naţională, a fost ilegal, întrucât liderii de sindicate s-au angajat în scris că nu vor declanşa niciun conflict de muncă în perioada negocierii contractului colectiv.


Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu spune că protestul profesorilor din 5 martie, când a avut loc simularea examenului de evaluare naţională, a fost ilegal, întrucât liderii de sindicate s-au angajat în scris că nu vor declanşa niciun conflict de muncă în perioada în care se negociază contractul colectiv de muncă. Ministrul a adăugat că profesorii au anunţat târziu decizia de a face grevă şi nu a mai fost timp pentru găsirea altor profesori care să fie trimişi în şcoli pentru supraveghere.

Integral pe România LiberăComentarii

Si minciunile voastre electorale au fost "legale"?! Ofertele, inclusiv cele electorale, cu atat mai mult cu cat sunt publice, ar trebui mentinute si respectate. Nenorociti tara asta de vreo 2 ani de zile, in dispretul romanilor, dar va vine si voua randul. Ar trebui o revolutie dirijata exclusiv pe parlamentari, sa stearga pe jos cu ei in fata Casei Poporului. Acolo e marele rau pentru tara.

19 martie 2018 10:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.