Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, duminică seara, că protocoalele încheiate de SRI cu alte instituţii trebuie desecretizate, în contextul presiunii publice, deşi există riscul ca infractorii să profite de acest demers, afirmând că CSAT „nu are ce să desecretizeze”.

„CSAT nu a aprobat niciodată, repet, niciodată nu a aprobat vreun protocol de colaborare inter-instituţional. Asta chiar era treaba instituţiilor. (...) Niciodată nu am văzut un astfel de protocol. CSAT a cerut instituţiilor să colaboreze în privinţa luptei anticorupţie, a evaziunii fiscale. A dat decizii în sensul acesta şi, la un moment dat, la fiecare trei luni, Ministerul de Finanţe trebuia să raporteze evoluţiile”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la RTV.

Integral pe MediafaxComentarii

Sicterescu In primul rand ar trebui sa...taci Basescule ! Tu ai nenorocit acest popor si aceasta tara !!! Sictir !!!

19 martie 2018 11:32

Antena3 se-aude??? "Eu dacă aş fi preşedinte nu aş revoca-o (pe Kovesi), "Eu dacă aş fi preşedinte nu aş revoca-o (pe Kovesi), din cauza urletului public în primul rând. Când vezi toţi propagandiştii, cei care au fost dintotdeauna împotriva Justiţiei, îi vezi ţipând ' Să plece Kovesi'… Nu aş revoca-o acum, aş lăsa-o să-şi ducă mandatul, dar aş obliga-o să treacă la o cernere a gunoiului pe care îl are în DNA, pentru că măcar atât poate să facă până la anul când i se termină mandatul”. Basescu.T.

19 martie 2018 7:53

Uta Iar apare mizeria asta de om ,parsiv,betiv si hot ,asta e formator de opinie ?????

19 martie 2018 6:08

v Aceste acordur isecrete nu au fost aprobate de "nimeni", dar ele au functionat. In tara asta se fac toate porcariile, fara sa fie cineva vinovat pt acestea.

18 martie 2018 23:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.