Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Străinii ne promovează ţara mai bine decât o facem noi. Oraşele din România sunt comparate cu cele din basme în filmuleţele postate pe site-urile de socializare de turiştii care au vizitat aceste meleaguri. Imaginile cu Transfăgărăşanul, cel mai spectaculos drum din lume, şi Viscri, satul-vedetă de la poalele Făgăraşului au adunat, în scurt timp, peste 11 milioane de vizualizări.

O ţară idilică, plină de peisaje de poveste. Aşa arată România în filmuleţele devenite virale pe site-urile de socializare. Un clip video a fost postat acum 5 luni şi a strâns deja peste 11 milioane de vizualizări, de 4 ori mai mult decât numărul turiştilor care ne-au vizitat anul trecut ţara. De cealaltă parte, clipurile oficiale de promovare ale turismului românesc nu se bucură de acelaşi succes. Ultimul a fost publicat acum 4 ani şi a fost văzut, până acum, de doar 50 de mii de internauţi.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.