Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România se mulţumeşte să rămână prizoniera scandalurilor întreţinute la televizor, în timp ce probleme reale sunt trecute cu vederea, consideră fostul premier Victor Ponta, într-o postare publicată, duminică, pe pagina sa de Facebook.

"România se mulţumeşte să rămână prizonieră a scandalurilor zilnice întreţinute la televizor cu bani publici: Statul Paralel, Dragnea şi Kovesi, Vanghelie şi discursuri guvernamentale citite de pe foaie! Ce bine ar fi dacă am putea să deschidem ochii şi să ne uităm la ce se întâmplă în Europa şi în lume! Pentru că viaţa noastră de zi cu zi va depinde de aceste lucruri - dar noi ne-am obişnuit să fim prostiţi şi manipulaţi sau să spunem că nu avem ce face", se arată în postare.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Mda! Sa trezit ticiuriul ăsta de Ponta să filozofeze acolo între bucile internetului despre ce și cum se pune țara la cale la televizorul antenelor. Păi în cazul ăsta Ponta a aruncat câteva lopeți de căcat pe televiziunea antenelor, pentru că tartorii ăia de acolo au impresia că numai ei pot face și desface România așa cum vor ei. De ce nu încurajează Ponta televiziunile toate să spună adevărul despre guvernarea lui de căcat în care în numai 3 ani de zile România a fost înglodată în alte datorii externe naționale publice de alte 30 de miliarde euro? Îl fut în gură pe Ponta până înnebunește!

18 martie 2018 21:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.