Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel mai devreme în anul 2020 vor începe lucrările la pasajul de la Drajna, investiţie care va rezolva promblema hosului rutier din zonă. Marian Ichim, directorul secţiei de Drumuri Naţionale(SDN) Călăraşi a anunţat că studiul de prefezabilitate este aproape terminat, urmând a fi demarat studiul de fezabilitate. Lucrările, se estimează, vor fi gata în 2 ani.

Anul trecut a fost finanţat studiul de prefezabilitate, iar în acest an urmează să înceapă studiul de fezabilitate şi sperăm ca în aproximativ 2 ani să scoatem lucrarea la licitaţie. Din păcate, acestea sunt termenele şi nu putem decât să sperăm că lucrurile se vor derula cu celeritate”, a spus Ichim.

Investiţia ar decongestiona traficul rutier în zonă, în special în perioada sezonului estival când şoferii reclamă faptul că trebuie să stea minute bune pentru a tranzita zona.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.