Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O poveste ceva mai putin cunoscuta a reaparut in spatiul media in aceasta perioada: Darren Cahill (actualul antrenor al Simonei Halep) a refuzat in 2009 sa-l pregateasca pe Roger Federer. Informatia a fost dezvaluita de Tony Godsick, agentul liderului mondial.

Cand s-a intamplat totul

La editia din 2009 a Indian Wells-ului, Darren Cahill si Roger Federer s-au inteles sa aiba o colaborare. Elvetianul a mers chiar intr-un cantonament de noua zile la Dubai, iar totul a functionat foarte bine in acea perioada de pregatire.

Integral pe HotnewsComentarii

Nu, zau?! Adica era cat pe ce sa-si gaseasca prostul, dar n-a fost sa fie. N-a vrut nevasta sa-i faca un hatar lui Federer si pace! Desi bietul Federer era la pamant si il ruga in genunchi, s-a ales doar cu regretele eterne ale maestrului, dar si ale sale proprii ... Foarte elegant din partea lui Cahill sa reincalzeasca zeama asta exact cand s-a facut de cacao cu Simona! Baiatul nu e numai rechin de court-uri, ci si de media!

18 martie 2018 16:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.