Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Indrid Mocanu a făcut dezvăluiri scandaloase la Antena 3. Avocata a spus că o mare parte dintre dosarele DNA sunt înscenări.

"Acolo, în această cauză, dacă e adevărat ce spune Victor Ponta, au fost săvârșite fapte penale. Un premier nu poate să afle de nicăieri ce se întâmplă cu anumite dosare ale Parchetelor. Nu poate să știe sub nicio formă că acolo are loc sau urmează să se deruleze un flagrant. El are dreptate, există o posibilitate de interpretare a normei, în sensul că se poate pune întrebarea dacă s-ar putea face un flagrant la un vicepremier sau chiar la un ministru în legătură cu fapte săvârșite în exercițiul funcțiunii. În consituție scrie că urmărirea penală pentru fapte săvârșite în exercițiul funcțiunii de către un ministru se face de președinte sau de Parlament. Și atunci da, se poate pune o astfel de întrebare. Și el spune că le-a spus celor care l-au informat că nu se poate face", a spus Ingrid Mocanu.

Ponta urmează să afle pe 20 martie sentința în dosarul Turceni-Rovinari, în care procurorii care l-au anchetat au cerut să fie condamnat la închisoare.

"Fapta reținută în sarcina domnului Ponta e o mizerie, o înscenare. Dosarul nu a ajuns la un complet de culoar. Eu cred că nu va fi condamnat, dar asta nu înseamnă că e mai puțin vinovat de ceea ce s-a întâmplat în această țară. Pentru că ceea ce au făcut ei, domnul Băsescu, urmat de Ponta, nu știm Dragnea ce o fi făcut pe acolo, este ceva cumplit. E mai grav decât faptele de care sunt acuzați. Au construit un regim dictatoriat, ne-am băgat într-un regim de dictatură", a afirmat Mocanu.


Comentarii

io insumi Numa`...90 % ? Io insumi, cred ca-i mult mai mult !!!

19 martie 2018 11:28

gica ,contra Incalcarile legilor de politicieni nu sunt la indemuna muritorilor de rand si chiar daca sunt inscenari s-a mers pe principiul ca mai mult ca sigur au incalcat legea chiar daca n-au fost prinsi Masura este folosita ca sperietoare !

19 martie 2018 8:16

Hamurabi Unde scrie in Constitutie că ,,urmărirea penală pentru fapte săvârșite în exercițiul funcțiunii de către un ministru se face de președinte sau de Parlament,, ? Deci sustineti ca Presedintele sau Parlamerntul pot face urmarire penala in acest caz ? Vă rog să dezmințiti dvs. sau eventual jurnalistul care a înțeles greșit.Pentru că o așa enormitate nu-și are locul.

19 martie 2018 7:50

Șoc și derută la Antena 3! Ghiță s-a bășit în nasul lui Gâdea în direct! Stăpânul a intervenit isteric, disperat că situația scapă de sub control! Da, oameni buni, Sebastian Ghiță a spus în direct la Antena 3, calm și firesc, că Dan Voiculescu îi cam respira aerul prin sediile SRI ducându-se la întâlniri cu Maior și Coldea! Adică le-a spus în direct că sunt niște dobitoci manipulatori de doi lei care de un an toacă la Coldea în timp ce Varanul se pupa cu el la ceas de seară! comisarul.ro.

19 martie 2018 7:42

@Gicu Zau, moshule, dar tu unde privesti? Ca sa-ti spun eu cine esti...

19 martie 2018 2:15

Gicu Declaratii la Antena3... ce pretentii putem avea? "Spune-mi pe ce canal privesti, ca sa-ti spun cine esti!"

18 martie 2018 14:48

Pute Prea multi vorbesc cum vorbesc ,asa ca ceva trebuie sa fie acolo .Oare trebuie aparat tot pana in panzele albe 'Trebuie schimbat ce e de schimbat si mers inainte ,cred ca mai sunt inca oameni capabili in tara asta! La asa salarizare si asa raspundere trebuie responsabilitate nu numai executanti la ordin !!

18 martie 2018 13:34

Cineva Haha, dacă ar fi pe bune astazi sa băgăm la pușcărie pe toti politicienii corupți, ai mai rămâne cu 4-5 care sa mai fie în funcție a 2-a zi. Astia chiar cred ca oamenii de rând îs tâmpiți?

18 martie 2018 13:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.