Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Plasamentul copiilor care nu au împlinit vârsta de 7 ani ar putea fi dispus numai la familia extinsă, substitutivă sau la asistent maternal, nu în serviciu de tip rezidenţial, potrivit unui proiect de lege, care atrage atenţia că instituţionalizarea afectează dezvoltarea copiilor.

„Plasamentul copilului care nu a împlinit vârsta de 7 ani poate fi dispus numai la familia extinsă, substitutivă sau la asistent maternal, plasamentul acestuia într-un serviciu de tip rezidenţial fiind interzis”, potrivit unui proiect de lege depus la Senat, care modifică alin.(1) şi (2) ale art.64 din Legea nr.272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului.

Integral pe CotidianulComentarii

ariciul Asa asa,.mai marisori sa fie sa nu se chinuie cu ei ,angajatii si angajatele.Mai ales fatucile sa fie trecute de 13-14 anisori ,fiindcaaaaa....e mai bine zic io.Angajatii sa intaleg mai bine cu adolescentele ,daca sun mai marisoare.in rest sanatate si ...virtute.

18 martie 2018 10:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.