Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Inspectorii ANAF au făcut verificări la Arhiepiscopia Tomisului, existând suspiciuni referitoare modul în care se dau salariile, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. Sursele citate au precizat că verificările vin ca urmare a unei sesizări a procurorilor DNA.

Surse apropiate anchetei au precizat există informaţii potrivit cărora preoţii din şase protoierii de pe raza judeţului Constanţa nu şi-ar fi luat salariile în ultimele trei luni, ştatele de plată fiind semnate în fals.

Integral pe România LiberăComentarii

V.A. Rau este ca banii constantzenilor daruitzi bisericilor din Arhiepiscopia Tomisului au ajuns construindu-se complexul turistico-bisericesc (de lemn) de la Arini din Suceava pe persoana fizica...Si Constantza a ramas cu megaconstructzia betonata de langa Casa de Cultura, constructzie abandonata de vreo 5 ani...care prin aprobarile date de Mazare a distrus si un parc frumos de acolo...unde la 50 de metrii departare este construita deja o biserica....

18 martie 2018 10:49

europeanu daca era la parnaie nu mai putea sa fure in halul asta. Preacorditul, necuratul spagoveanu isi face de cap in continuare sub obladuirea justitiei super corupte.

17 martie 2018 13:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.