Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Schimbare dramatică a vremii în acest weekend și temperaturi extreme. Ploile, lapovița și ninsoarea vor acoperi treptat întreaga țară. Vremea se răcește accentuat, avertizează meteorologii. După câteva zile cu soare și temperaturi de 20 de grade vine din nou frigul.

Temperaturile vor coborî din nou până la limita înghețului, se întorc și ninsorile. Meteorologii au emis deja atenționări de cod galben care intră în vigoare chiar astăzi. E foarte posibil ca prognoza să se înrăutățească.

"Sâmbătă, în jurul prâzului, așteptăm cam 17-18 grade, dar de mâine și în Capitală vremea se va schimba radical. Nu vor fi mai mult de 4-5 grade la orele prânzului, iar temporar se vor semnala precipitații, la început sub formă de ploaie, apoi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, ce vor favoriza depunerile de polei", conform specialiștilor ANM.

"Din această după-amiază, de la orele 14, și până mâine dimineață la orele 8 va fi în vigoare o atenționare meteorologică de cod galben ce vizează ploile însemnate cantitativ. Zonele afectate de această atenționare vor fi Banatul, Crișana, Maramureș, zona Carpaților Occidentali, dar și sud-vestul Transilvaniei".


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul LAPOVIȚA 8 DUMNEZEU 8; LAPOVIȚA 16 Iisus Hristos 16, Ilie Tișbitul 16; Lapovița 14 MARIA 14; Lapovița 8 Tișbitul 8; LAPO.VIȚA. LAPO-Ploaia, VIȚA. Ploaia de la vița Lui Dumnezeu. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care e creată lapovița pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.

17 martie 2018 13:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.