Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De la temperaturi de aproape 20 de grade în Bărăgan, vremea se schimbă radical de duminică dimineaţă. Frigul pătrunzător, ploile, urmate de ninsori şi vântul puternic ne vor da bătăi de cap. Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a emis cod galben de vreme rea pentru mai multe judeţe, printre care şi Ialomiţa.

“În intervalul menţionat vor fi precipitaţii pe arii extinse în jumătatea de sud-est a teritoriului. În Moldova, precum şi în zona Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile şi se va depune strat consistent de zăpadă.(...)”, a anunţat ANM.

Integral pe AdevărulComentarii

ariciul In Bagaran?pai trebuie curatat de ciulini.In fistecare primavara vine vantul care fugareste ciulinii bagaranului.

18 martie 2018 10:35

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul The Weather 3/7 God Jesus 3/7; Weather 16 Jesus Christ 16; THE Weather 25 Elijah Tishbite 25; THE WEATHER 32 ELIJAH TISHBITE 32; W.EA.THE.R. W-White, EA-Elijah, THE-Tishbite, R-Red. Jesus Christ and Elijah Tishbite in white and red. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care vremea e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit. Albul și roșul sînt culorile principale din Casa Raiului în care stau.

17 martie 2018 21:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.