Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tudorel Toader le dă replica procurorilor din CSM și îi acuză pe aceștia că nu au făcut nimic altceva în motivarea lor decât să ”cosmetizeze” ceea ce a spus șefa DNA în timpul ședinței Consiliului.

Nu se poate angaja răspunderea procurorului cu funcţie de conducere pentru un act întocmit personal de procurorul din subordine, potrivit motivării avizului negativ dat de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cererii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la şefia DNA. Tudorel Toader le dă replica procurorilor din CSM și îi acuză pe aceștia că nu au făcut nimic altceva în motivarea lor decât să ”cosmetizeze” ceea ce a spus șefa DNA în timpul ședinței Consiliului.

Integral pe România LiberăComentarii

Un sfat Mai Tudorele, las-o moarta .Te-ai facut de ras si gata !

17 martie 2018 10:36

transylvaniawolf asta ori nu e normal ori vrea sa plece de la conducerea ministerului si nu vrea nimenea sa-l dea afara.

17 martie 2018 8:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.