Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta a declarat, vineri, că Liviu Dragnea avea „o comunicare” cu procurorul Papici, care a instrumentat dosarul „Referendumul”, afirmând că actualul lider al PSD avea nişte oameni în DNA, iar acestuia i se pregătea un flagrant şi că a mers cu Dragnea la K2 pentru a rezolva situaţia.

Victor Ponta a susţinut că Liviu Dragnea „avea o comunicare” cu Lucian Papici, în contextul în care a relatat că Florian Coldea şi Liviu Dragnea au discutat şi au căzut de acord ca „se termină cu dosarul, dacă vine Kovesi”.

Integral pe MediafaxComentarii

v Se pare ca sint "aproape" de visul unora sa destructureze PSD-ul ca era prea mare si cisttiga alegerile. Pina acuma Ponta era "penal, plagiator, etc.", pina a avut functia de PM, acuma vad ca este "ajutat" sa spuna lucruri, care trebuia sa le dezvaluie cind era pefunctie. Asa pare complice, tainuitor, etc. pt care ar trebuii judecat.

17 martie 2018 16:11

transylvaniawolf Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici; Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici. Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei, Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni, Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni! AS INTRODUCE DIN NOU PEDEAPSA CU MOARTEA,DAR NUMAI PENTRU POLITICENI SI PENTRU TOTI CARE SE FURA STATUL ROMAN SI NATIUNEA ROMANA

17 martie 2018 9:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.