Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Partidul Naţional Liberal n-a întrebat niciodată vreun şef al Serviciului Român de Informaţii dacă poate să pună un ministru în vreun Guvern, a afirmat miercuri preşedintele PNL, Ludovic Orban.

"În ceea ce mă priveşte pe mine şi pe colegii mei din PNL, noi n-am întrebat niciodată vreun şef SRI dacă putem sau nu putem să punem vreun ministru în vreun Guvern. Nici Crin Antonescu, nici alţi lideri ai PNL. Pe mine nu m-a năşit niciodată directorul SRI, aşa cum l-a năşit pe Ponta. Eu nu am jucat niciodată tenis, nu am participat la niciun tăiat de porc (...), aşa cum a participat Dragnea. De asemenea, nu ştiu ce înseamnă K2 şi alte indicative de genul ăsta, pentru că nu am fost niciodată, n-am fost invitat la niciun chef de Crăciun, de Anul Nou de vreun serviciu de informaţii şi lucrul ăsta îl făcea Ghiţă, lucrul ăsta îl făceau pesediştii, care astăzi se dau de ceasul morţii că ar exista un stat paralel", a declarat Orban, la sediul PNL.

El a fost întrebat cum comentează afirmaţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, privind implicarea SRI în formarea Guvernului Ponta I şi dacă, la momentul respectiv, a avut vreo suspiciune în acest sens.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.