Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Taxa auto revine din vară. Ar urma să fie între 50 și 3.000 de euro, în funcție de norma de poluare. Pentru calcul va conta coeficientul de poluare și emisiile de dioxid de carbon. Nu este clar însă ce reprezintă coeficientul de poluare menționat. Noua taxă se va aplica din vară.

Taxa auto revine, cel mai probabil de la începutul verii. Potrivit tvr.ro, cea mai probabilă soluţie care va fi adoptată va fi o taxă care va fi plătită o singură dată, la prima înmatriculare a maşinii. Actuala formulă ar urma să fie aplicată timp de trei ani după care va fi înlocuită cu un impozit progresiv plătit de toţi şoferii, după model german.

Mașinile vor fi taxate pentru poluare între 50 de euro și 2.500 - 3.000 de euro. Pentru calcul va conta coeficientul de poluare și emisiile de dioxid de carbon. Nu este clar însă ce reprezintă coeficientul de poluare menționat.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.