Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ofertele turistice din România pentru turismul individual vor fi reintroduse în catalogul principal al tour operatorului Dertour, din anul viitor, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, ministrul Turismului, Bogdan Trif.

"Vin de la o şedinţă de consultare cu mediul privat. Îmi doresc să implic foarte mult mediul privat în deciziile şi strategiile de dezvoltare de la Ministerul Turismului, atât în comisiile pe care le avem cu dânşii, dar şi prin reprezentanţi. Am reuşit, astfel, în discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii Dertour să stabilim un calendar de reintroducere a României în cataloagele companiei, de unde am fost excluşi în urmă cu şase luni. România este din nou pe harta marilor tour operatori. Suntem la început şi ne dorim să continuăm demersurile. De anul viitor, România va fi reintrodusă în catalogul principal al Dertour cu mai multe oferte. Va fi diversificată oferta pentru România, ceea ce este un lucru extrem de bun. Până acum, nu a existat o promovare", a menţionat Trif.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.