Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Femeia care a atras cele mai multe priviri de la Congresul PSD, ocupanta unui fotoliu în primul rând, între două doamne cu greutate în partid, logodnica lui Liviu Dragnea are un CV destul de bogat la cei 25 de ani ai ei.

Tânăra care ar putea deveni doamna Dragnea anul acesta a început să muncească foarte devreme, primul ei job fiind la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, pe vremea când acesta din urmă era parlamentar PSD.

La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea.

Integral pe Click!Comentarii

scarpinici Cum ...cu ce ? Cu "obiectu" lu` mos Liviu !!!

15 martie 2018 12:32

Facanitoru` Daca cateaua nu ridica coada...?! Cu o fatuca tanara, problema este totusi la Liviu, caruia ...la anii lui, viitoru-i cam..."atarna" inainte !

15 martie 2018 10:55

mai, asta cu NOI tu ersti spalat rau pe creier! ce are nemernicul ala din teleorman cu bunastarea romanilor?! tu crezi ca noi am fost plecati din tara in ultimii doi ani, de nu stim ca au facut nenorocitii astia din PZD?

15 martie 2018 9:22

Gheorghe Craioveanu @NOI@... Saracul de tine. Imi este mila de tine si ar fi bine sa-ti iei medicamentele ca altfel poti deveni si agresiv.!!!

14 martie 2018 16:20

NOI Si cu Johanis - tradator de Tara si de interese ale Poporului, ce sa mai facem ?! Chiar daca, individul este protapit langa consoarta aia ca o capra saltareata. Dragnea este cu Romanii, si cu bunastarea acestora, ce ne pasa de viata lui intima ?! Sa fim pragmatici : votam pe cetateanul care este cu Romania si cu romanii.

14 martie 2018 13:50

Si tapul asta batran mai are tupeul sa se gandeasca la Presedentie?! Pai, intr-o tara cu valori cat de cat morale unul care se tine de amantlacuri (ca umbla cu fatuca asta inca de cand era insurat), are fi urgent penalizat de electorat. Acum de ce nu sare popimea ortodoxa la adulterul astuia?!

14 martie 2018 12:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.