Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministerul Mediului și-a dat avizul pe proiectul Primăriei Municipiului București pentru realizarea unui traseu de 67 de kilometri de piste pentru bicicliști, a declarat, marți, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul unei conferințe.

Noi am predat deja la Ministerul Mediului proiectul pentru un traseu de 67 de km de piste de biciclişti, iar proiectul nostru (…) a fost deja avizat, săptămâna trecută, în comisia tehnico-economică a Ministerului Mediului şi cu această aprobare deja proiectul demarează”, a spus Gabriela Firea.

De ce bicicleta încă nu este privită ca mijloc de deplasare în București

Ministerul Mediului a alocat Primăriei Municipiului București 10 milioane de euro în 2014, pentru construcția de piste pentru biciclete. Abia în luna noiembrie 2015 a fost semnată însă „convenția privind finanțarea proiectului”.

Referindu-se la problema calității aerului, Gabriela Firea a precizat că planul integrat de calitatea aerului a fost depus, de asemenea, la Ministerul Mediului, o copie fiind trimisă și la Bruxelles, respectiv Strasbourg.

Integral pe Green ReportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.