Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cristian Preda, europarlamentar si fost consilier prezidential a anuntat ca fost "chemat in fata Consiliului de Onoare al ordinului Steaua Romaniei, pentru a raspunde unui denunt care reia acuzatiile PSD-ALDE de defaimare a tarii".

Preda spune ca va fi judecat de acest consiliu din cauza ca a criticat guvernele Grindeanu si Tudose si ca sedinta va avea loc pe 28 martie la Cotroceni.

"Ma vor judeca: Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, doctorul Serban Bradisteanu (da, acela condamnat!), Mircea Geoana, fostul director SRI Costin Georgescu si generalul Degeratu. Consiliul e prezidat de fostul presedinte al Academiei, Ionel Haiduc", scrie europarlamentarul pe Facebook.

Integral pe HotnewsComentarii

Sicterescu Sictir bre !!! Sa te ia dracu` tradator de tara ! Cum draq ai ajuns sa "ti se dea" decoratia asta ? In ce razboi ai luptat pitifelnicule ???

15 martie 2018 11:01

Dumitru Pai daca te iei dupa proasta si betivanca de Monica Macovei- procuror comunist, ajuns parlamentar european...... Asta e din Statul Pararel... la vremuri noi, tot NOI!!!!!!

14 martie 2018 15:28

Lute Mai impostorule profitor,cel putin 3 membri sunt mult peste tine iar restul sunt ca tine lepre portocalii infatuate !!

14 martie 2018 14:01

BB Un nenorocit de PDL-puturos, care, n-are onoare, n-are bun-simt, improscand Romania cu invective. Sceleratul de Preda PDL-puturos, spera sa mai prinda un loc bine platit - din Bugetul Tarii, pe care-o improasca cu laturi. Huoo! Nenorocitule de bashinos !

14 martie 2018 13:02

alupigus Dementul asta chiar crede ca a facut bine improscand cu cacat Romania ! Un psihopat basescian , ca si betiva de Macovei !

14 martie 2018 12:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.