Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partenera lui Dragnea, mult mai tânăra Irina Alexandra Tănase, a făcut valuri la congresul PSD numai cu simpla ei prezență. Pare că se pregătește să devină mult mai mondenă, mai ales că a umblat deja la aspectul fizic foarte mult, chiar cu ajutorul chirurgilor esteticieni.

Cine e iubita lui Dragnea? Cu ce se ocupă? Cum s-au cunoscut? Ce diferență de vârstă este între ei? Au fost doar câteva dintre întrebările care au măcinat curiozitatea multor români care nu au mai fost interesați de politică la congresul populist organizat duminica trecută de PSD. S-a tot comentat că prezența ei s-a găsit neadecvată la un astfel de eveniment, ca să nu mai vorbim că Dragnea și-a pus iubita în primul rând, în mijlocul celor mai puternice femei din partid. Irina, deși are 25 de ani, pare că știe ce vrea, și cu siguranță atenția este unul dintre țelurile vizate. Au trecut cinci ani de când este într-o relație cu Liviu Dragnea, după ce a pornit ca o simplă secretară, iar acum se pregătește să devină ”doamna Dragnea” și în acte. Liderul PSD i-a dăruit deja un inel de logodnă cu diamant, iar premierul Viorica Dăncilă a mărturisit că-i va năși. Ce nu se știe însă este că Irina face și ea eforturi să aibă o imagine impecabilă, mai ales că toată lumea va sta cu ochii pe nunta lor. Așa că a decis să treacă pragul unui chirurg estetician pentru a-și retușa imperfecțiunile.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.