Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Administraţia Vladimir Putin a atenţionat, marţi seară, Marea Britanie, transmiţându-i recomandarea de a nu ameninţa o "putere nucleară" precum Rusia, în contextul crizei generate de atacul care l-a vizat pe un fost agent secret rus.Referindu-se la criza bilaterală cu Marea Britanie, Maria Zaharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a transmis: "Nimeni au ar trebui să ameninţe o putere nucleară".

La rândul său, Ambasada Rusiei din Marea Britanie a atras atenţia că "orice ameninţare cu măsuri punitive împotriva Rusiei va fi urmată de o ripostă". "Partea britanică trebuie să fie conştientă de acest lucru", a subliniat reprezentanţa diplomatică.

"Ambasada a transmis marţi Ministerului britanic de Externe o notă în care a reiterat că Rusia nu este implicată în incidentul din Salisbury; de asemenea, a fost reiterată disponibilitatea pentru o investigaţie comună", precizează misiunea diplomatică.

Integral pe GândulComentarii

Tovarășe Sălăgean Ioan Poți să-ți la treabă singurul neuron, pe care-l ai? Poți să-ți închipui ce poate însemna un război NUCLEAR? ....... Sunt convins, că te-am pierdut pe drum. Doamne ajută și ferește-ne de PROȘTI ca Sălăgean.

14 martie 2018 14:21

Alioșka - pentru pupincuristul de la 14 martie 2018 12:34 Băi ”pui de Orban” să nu-ți spun RETARDAT! Cum poți să spui că Trump sau Putin sunt obraznici? Dar tu ce vrei? Ți-ar place ca IMPERIALIȘTII occidentali să calce Rusia în picioare așa cum face cu România, Ukraina, Lituania ........ s.m.d. Voi, ăștia proști, înțelegeți faptul că Rusia NU A FOST, NU ESTE ȘI NU VA FI VASALUL NIMĂNUI !!!!

14 martie 2018 14:18

Shalom In ultima vreme numai obraznicii ajung in functii politice mari. De la Trump la Putin veti gasi o gramada.

14 martie 2018 12:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.