Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Clubul CSM Bucureşti dă lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. După mutările impresionante de la handbal sau rugby, şi secţia de tenis a reuşit o performanţă în materie. Sorana Cîrstea, locul 35 mondial, a intrat în familia CSM-ului şi este ”tigroaică” cu acte în regulă.

Tenisul feminin din ţara noastră trece prin cea mai buna perioadă din întreaga sa istorie. România are 6 sportive în top 100 WTA şi este întrecută doar de SUA (11), Cehia (8) şi Rusia (8) în acest clasament.

CSM Bucureşti avea, până acum câteva zile, două dintre jucătoarele care fac parte din echipa de FED Cup a României: Irina Begu – aflată pe poziţia 36 în topul mondial – şi Monica Niculescu – locul 17 WTA la dublu şi nr.71 WTA la simplu. Recent, clubul din Capitală a mai făcut o achiziţie de marcă şi se poate lăuda că trei dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale ţării sunt ”tigroaice”. Sorana Cîrstea a semnat cu
CSM Bucureşti şi se alătură colegelor ei pentru a întări echipa. Gruparea din capitala României va avea aşadar 3 jucătoare în top 100 WTA.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.