Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că șefa DNA, Laura Kovesi, ar fi dat un telefon în care a promis c-o să-l bage în pușcărie, ca răzbunare pentru faptul că el are o relație bună cu postul Antena 3.

Liviu Dragnea a relatat acest incident marți seară, la Antena 3. Potrivit acestuia, Kovesi ar fi dat un telefon cu privire la Dragnea chiar în momentul în care actualul lider PSD se afla în studioul Antena 3.

”Să vă mai spun ceva, că asta îmi stă înfiptă în mine. Sigur că vă aduceți aminte de ziua aia în care v-ați pomenit cu ANAF-ul pe aici. A doua zi am avut o conferință de presă dedicată pe acest subiect și dacă mai ținți minte pe la ora 16.00 m-ați sunat și m-ați invitat să vin în emisiune. Am venit cu domnul Tăriceanu și am făcut-o cu toată deschiderea.

Integral pe România LiberăComentarii

Cristi Ba , dar sa te bage odata, ca altfel bagi tu romania in colaps.

14 martie 2018 13:11

FBY La cat tupeu si abuz de functie, are incompetenta protejata Kovesi, este sigur ca a telefonat la X si Y, sa-l ameninte pe Dragnea. Dar, curand, vine randul sa dea socoteala pt faradelegile comise, si acestei Kovesi, penala dovedita.

14 martie 2018 11:31

ariciul Te-a sunat sa te ameninte cu puscaria?Esti netot ,in primul rand fiindca din cauza functiei ,nu si-ar permite nici sa strice un scuipat pe tine daramite un telefon de amenintare.Si apoi nu ar fi o amenintare ci pur si simplu un act de justitie,care va fi indeplinit doar daca se vor prescrie faptele ,vei scapa,ca doar asta e si speranta hotilor si talharilor.Cu cat mai tarziu cu atat mai bine.

14 martie 2018 10:36

Mai nenorocitule! Locul tau e in puscarie, cu sau fara Kovesi. Asa ca nu te mai da lovit in aripa, ca nu te cred decat spalatii pe creieri din PZD.

14 martie 2018 10:15

@Dracnea - minti poporul, cu televizorul. Dar uite ca ai succes.

14 martie 2018 9:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.