Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a ridicat, la Bruxelles, problema produselor alimentare şi a altor produse de consum care au ambalaje şi mărci identice, dar compoziţii şi caracteristici diferite pentru statele est-europene în comparaţie cu alte părţi ale pieţei unice, susţinând că regimul diferit aplicat consumatorilor ar trebui interzis în Uniunea Europeană, informează un comunicat al ministerului de resort.

Potrivit sursei citate, ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a condus delegaţia României la lucrările Consiliului Uniunii Europene Competitivitate - COMPET, secţiunea Piaţă Internă şi Industrie, ce a avut loc în data de 12 martie la Bruxelles.

Integral pe CapitalComentarii

Mihai incorect ar fi sa nu precizeze continutul , daca difera dar difera si pretul la raft nu e nimic imoral ! Gresit ar fi daca imi pun aceeasi eticheta si acelasi pret pe produse diferite ! Aici ar trebui sanctiuni la nivel UE!

14 martie 2018 11:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.