Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

O tânără de 24 de ani a fost victima unui taximetrist, pe care l-a acuzat că a închis-o în mașină și a început să o bată cu pumnii și cu picioarele. Incidentul s-a petrecut în Capitală, după ce tânăra i-a atras acestuia atenția că a ales intenționat un traseu mai lung.

Marina a povestit că a comandat o mașină prin aplicația Speed Taxi și că se grăbea să ajungă la serviciu. În momentul în care i-a făcut acea observație taximetristului, acesta s-a enervat la culme și a adoptat un comportament nefiresc.

“Mi-a blocat uşile ca să nu pot să cobor, am început să ţip. Când am ajuns în coloana am reuşit să ies, a ieşit după mine, mi-a dat un pumn, am căzut şi apoi nu-mi mai aduc aminte aproape nimic, au sărit doi oameni să mă ajute, eram aproape inconştientă”, a povestit victima.

Unul dintre martori confirmă cele povestite de victimă.

“I-a dat cu pumnul, nu cu palma şi când a căzut a continuat să o lovească. Am luat fata cu noi în maşină şi am sunat la 112, am fost îndrumaţi către cea mai apropiată secţie de poliţie”, a spus un martor, potrivit stirileprotv.


Comentarii

ariciul In materie ,de a alege treseul cel mai lung ,crezand ca toti e prosti si nu cunosc orasu,nu ma mira.ca toti au patit cel putin o data in viata fenomenul.e ca la service;ai o siguranta arsa,si dupa verificare ,ti se spune despre masina noua ca de fapt e o tigaie veche siti trebuie bani tata,ca sa-ti scoata piesele noi sa le inlocuiasca cu unele second hand,fiindca oricum nu poti desface sa te uiti sa vezi ce au reparat ei.Daca esti necunoscator.Eu am facut pana prostului ma,fiindca am lasat pe altul sa-mi alimenteze ,si deja am fost sfatuit sa dau masina la programul rabla ,ca .....nu mai e nimic de facut.Asa ca asta cu alegerea traseului cel mai lung e o mica copilarie.

14 martie 2018 10:53

Tom Sawyer Paulus, de ce nu-ți iei tu medicamentele la timp!?

13 martie 2018 23:07

UNFORGIVEN Adica sa nu se indrepte imediat masinile de politie spre locul faptei ci sa se indrepte victima spre sectia de politie! PS: Halal politie si criminali taximetristi !

13 martie 2018 22:36

Bine, și DE CE MANIERĂ ”i-a atras tânăra atenția că a ales intenționat un traseu”? Că așa, și eu pot să-l atrag de atenție pe Felix-Ocnașul (de pildă că e o pocitanie sinistră, un infractor împuțit, etc.,. n.m.) și el să înceapă să grohăie, aducându-mă în situația de a suna la 112, nu?! Cu respect, Paulus

13 martie 2018 22:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.