Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, consideră că proiectul "Unirea României cu Republica Moldova" al partidului pe care îl conduce este adevăratul proiect de ţară şi îi îndeamnă pe aleşii locali să voteze în mod simbolic în consiliile locale dorinţa de unire cu Republica Moldova.

El a menţionat că 106 localităţi din R. Moldova au votat simbolic, în consiliile locale, unirea cu România.

Integral pe AgerpresComentarii

Oltean Unire, impotriva vointei MAJORITATII moldovenilor si a romanilor (cel putin asa arata sondajele)? De ce nu se fac cate un referendum in fiecare tara, ca sa se linisteasca odata apele ? Stiu, majoritatea romanilor, cu ce costuri materiale s-ar face o astfel de unire ?

14 martie 2018 6:04

p Javra Ordinara are de data asta dreptate. Ma intreb de ce nu a facut-o incei zece ani cind a fost pe post de presedinte, sau macar niste evenimente premergatoare. Era frumos ca la o suta de ani sa se faca reintregirea tarii cu Basarabia si Bucovina de nord, pierdute in urma deciziilor marilor puteri. Un amanunt, aceasta vointa trebuie exprimata pe ambele maluri ale Prutului. Trebuie sa recunoastem ca Stalin a facut miscari masive de populatie in zona, pt a complica reunirea.

13 martie 2018 23:39

Ăsta da proiect de țară! Problema e că e propus de o Nulitate, de un Neom, de un împuțit care a înglodat România în alte datorii externe de alte 20 de miliarde euro. Ce vrea de fapt Căcatul de Băsescu? Păi să fie mai ceva decât Mihai Viteazul, adicătelea Întregitorul României din secolul XXI. Moș Chiorpec cel Mare și Viteaz la țuicăreli, turțovenii, tescovineli, zaibăreli și alte țuici de prună, s-a trezit dintr-o beție cruntă și se visează o sosie a lui Mihai Viteazul, care cică vrea să reîntregească România, s-o facă aia mare și lată, dar fără Găgăuzia. Ce heirupist dom-le, ce heroism, ditamai eroul patriot și patriotard, n-am găsit altă rimă. Stârpitura asta chioră, acest Neom al națiunii, după ce că a ruinat România în 2009 când a împrumutat acele 20 de miliarde euro, bani care au dispărut, scopul fiind să-i dea 4 miliarde de euro anual amantei lui Elena Udrea, pentru ca putoarea și otreapa aia să arunce banii pe telegondole la mama dracului în Valea Jiului și terenuri de golf la sate, sau terenuri de fotbal în pantă, acum s-a trezit mahmureala din el ca să-l depășească pe Mihai Viteazul? Păi în mod normal acest imbecil numit Băsescu ar fi trebuit spânzurat de grumnaz sau de coaie în P-ta Universității înaintea lui Ponta, care și el bolșevicul împuțit a înglodat România în alte datorii externe de alte 30 miliarde euro în numai 3 ani de zile. Băi Chiorule bețiv, du-te băi în pizdoiul lui mă-ta cu proiectul tău de țară cu tot, secătură ce ești tu!

13 martie 2018 19:17

acest individ pervers si scirbos pune intreg poporul roman in primejdie de moarte.

13 martie 2018 19:04

Lute Mitocan cretin tot timpul te mananca in cur.De ce nu te muti acolo si mai ales de ce nu-ti mariti fetele acolo ??De ce nu te ducu la gagauzi mai panarama !!

13 martie 2018 18:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.