Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deși inițial Liviu Dragnea a declarat că decizia președintelui nu va fi contestată de coaliție, dar între timp poziția s-a schimbat. Discuțiile sunt acum despre cine să facă sesizarea, iar liderii coaliției parcă ar prefera ca Tudorel Toader să continuie războiul.

Ministrul Justiției se va ocupa de această sesizare, ieri a fost și la semnat, unde s-a întâlnit cu Călin Popescu Tăriceanu, în biroul său. Nu a spus la final dacă au discutat despre acest subiect, dar e puțin probabil să nu-l fi discutat. Liviu Dragnea s-a întâlnit și el ulterior cu Tăriceanu, însă niciunul nu a vrut să spună care e strategia în continuare, dacă își asumă ei sau dacă lasă Guvernul și Ministerul Justiției să se ocupe de această sesizare.

Călin Popescu Tăriceanu spunea în urmă cu ceva timp că DNA are o mare problemă de credibilitate și că acel raport făcut de secție de procurori de la CSM a fost destul de sumar, în condițiile în care decizia era deja luată.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.