Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Firea, primarul Capitalei, vrea implementarea unui proiect de tip monorail, cu tramvaie suspemndate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, scrie profit.ro.

Firea a spus ca demersurile tehnice au fost deja facute, iar lucararile vor incepe „intr-o perioada scurta de timp”.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Madam Firea e idioată! Cretina asta care din papagal la televizor a devenit primar general la Bucale, e foarte idioată, adică e plină de idei ca buda de căcat. Nu cu mult timp în urmă, imbecila asta visa transportul în comun gratuit în București, de parcă bugetul statului e un sac fără fund totdeauna plin de bănet. Acum dobitoaca asta visează tramvaie suspendate, așa c-ar trebui să vină Olguța Vasilescu să ne zică pe englezește cum e cu piața muncii, care după madam Vasilescu e un alt fel de tramvai nesuspendat. La urma urmei, dacă acest partid de căcat împuțit numit PSD a ruinat România înglodând țara-n datorii externe de peste 65 de miliarde euro nu e-n stare să mai și plătească-n pizda ma-mii lor acea datorie externă, atunci propun ca madam Firea să fie suspendată-n poziția capră de clădirea primăriei capitalei, ca să se uite toată pulimea din Bucale la tramvaiul ei. O fut în gură pe madam Firea, suspendată sau nu!

13 martie 2018 21:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.